Rockstar Games’in popüler oyunları, sahip oldukları ilginç Easter Egg’ler ile oyuncuları büyülemeye devam ediyor. Red Dead Redemption 2 ise detaylara gösterdiği dikkat sayiesnde beş yaşındayken bile dikkat çekiyor. Yeni bir keşif, Red Dead Redemption 2’de uzaktan oyuncuları takip eden birinin olduğunu gösterdi.

Red Dead Redemption 2’de takip edildiğinizi biliyor muydunuz?

Bir Red Dead Redemption 2 oyuncusu tarafından paylaşılan video sosyal medyayı hareketlendirdi. Ana karakter Arthur Morgan’ı sürekli takip ediyor gibi görünen gizemli bir karakter kafa karışıklığı yarattı. Paylaşılan video, oyunla ilgili bir detayı beş yıl sonra ortaya çıkardı.

Reddit’te yayınlanan videoya göre, uzaktaki bir tepede Arthur Morgan’ı izleyen bir karakter bulunuyor. Oyuncu dürbünüyle yaklaştığında ise el sallıyor ve atıyla birlikte gözden kayboluyor. Reddit’teki paylaşımın altına benzer durumları yaşadığını söyleyen yorumların gelmesi, bunun şans eseri yaşanmadığını gösteriyor.

Bazı oyuncular bizi izleyen karakterin rastgele biri olmadığını da düşünüyor. Reddit’teki yorumlara göre ana karakterin düşmanlarından biri olan Micah Bell olabilir. Diğerleri ise bu kişiyle RDR 2 haritasının çeşitli yerlerinde karşılaştığını, yani Bell’in olamayacağını iddia ediyor.

Yorumlarda ayrıca karakterin uzun süre boyunca takip ettiğini ve mesafesini sürekli koruduğunu fark etti. Bu, gerçek niyetinin ne olduğuna dair şüpheleri daha da artırdı.

Bir süre önce Red Dead Redemption için daha iyi grafikler ve oynanış sunacak Remastered versiyon geleceği iddiaları ortada dolaşmaya başladı. Yeni oyunun 2023’te duyurulacağı da iddia edildi. Ancak Rockstar Games şu anda Grand Theft Auto (GTA) 6 üzerinde çalışıyor.

Peki sizler Red Dead Redemption 2 hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.